ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Tο τμήμα αυτό της Ιστοσελίδας paroutsas.jmc.gr αποτελείται από διάφορα προγράμματα γραμμένα κυρίως σε κώδικα JavaScript Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε κάτι, μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα αν και θα ήθελα κάποια μικρή αναφορά και στον δημιουργό. (Έφαγα πολλά βράδια μέχρι να βρω πώς γίνονται και αυτό θα ήταν μεγάλη ανταμοιβή για μένα.)

Στο τμήμα αυτό λοιπόν, μπορείτε να βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα προγραμματάκια για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Θα πάρετε προβλέψεις με χαρτιά, με άστρα, με αριθμούς, με τις γραμμές του χεριού,  με ότι τραβάει η όρεξή σας! Και κυρίως τζάμπα!!!

Επίσης μπορείτε να παίξετε κρεμάλα, να δείτε πότε πέφτει το Πάσχα, μέχρι το 2500, να βρείτε τη βιολογική ηλικία και το προσδόκιμο ζωής σας, να κάνετε τεστ ευφυΐας για ενήλικες και για παιδιά, τεστ  προσωπικότητας, επαγγελματικού προσανατολισμού, να φτιάξετε το μηχανογραφικό σας για τις Πανελλήνιες, ακόμα και να μάθετε τον κώδικα Μορς! Για όλα αυτά τα καλούδια, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Στείλτε μου μήνυμα για οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσετε με τον κώδικα.

Διαλέξτε λοιπόν τι τραβάει η όρεξή σας και καλή διακέδαση!!!

 

Πόσο έξυπνοι είστε; Θεωρία και τεστ   Έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα!

Μερικά σχόλια πάνω στις τελευταίες ανακαλύψεις της επιστήμης που εξετάζει την ανθρώπινη νόηση καθώς και δύο τεστ νοημοσύνης, ένα για παιδιά και ένα για ενήλικες.

Το τεστ για ενήλικες γίνεται στον υπολογιστή. Το τεστ για παιδιά μπορεί να τυπωθεί και να μοιραστεί στην τάξη. Υπάρχει επίσης ένα τεστ προσωπικότητας που έχει σχέση με τη συναισθηματική ευφυΐα.


Τεστ ευφυΐας με σχήματα

Ένα πλήρες τεστ, χωρίς προαπαιτούμενες ακαδημαϊκές γνώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στύψετε το μυαλό σας για να βρείτε ποια σχήματα συμπληρώνουν το κενό. Σταθμισμένο στα δυτικοευρωπαϊκά πρότυπα. Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο "A guide to intelligence and personality testing" του επίτιμου προέδρου της διεθνούς ΜΕΝΣΑ, Βίκτορ Σερεμπριάκοφ.


Τεστ προσωπικότητας

Ένα ευχάριστοπαιχνιδάκι που θα σας διευκολύνει να ανακαλύψετε τις δύσκολες πτυχές του χαρακτήρα σας και ίσως και να απαλλαγείτε από αυτές!


Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Ένα επιστημονικό  τεστ, με πλήρη καθοδήγηση στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, την επιλογή κατεύθυνσης ή την εμπεριστατωμένη ενημέρωση για αλλαγή ή επιλογή επαγγέλματος.


Τεστ προσωπικότητας Χόλαντ

Αυτό το τεστ βασίζεται στη θεωρία του John Holland για τον τρόπο επιλογής της σταδιοδρομίας. Είναι η πιο γνωστή και η πιο μελετημένη θεωρία για το θέμα αυτό και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους συμβούλους επαγγελματικού Προσανατολισμού παγκοσμίως.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το τεστ, θα έχετε μια ανάλυση για το τι σημαίνει το σκορ σας και πώς αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή της καριέρας σας.


Τεστ Αριθμολογίας για τη συμβατότητα προσώπων ή καταστάσεων

Αυτό το τεστ βασίζεται στις κλασικές αριθμολογικές μεθόδους, εντούτοις προχωρεί τα πράγματα ακόμη περισσότερο καθώς συνδυάζει τη συσχέτιση κάποιων στατιστικών της Ελληνικής Γλώσσας με τον χρυσό αριθμό φ.

Πρόκειται για μια εντελώς νέα μέθοδο, σας προτείνω πριν αρχίσετε να κάνετε το τεστ, να διαβάσετε το θεωρητικό μέρος για να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας του.


Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον 

Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε να ξέρει τι κρύβει το μέλλον; Επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπους να ανακαλύψουν τι κρύβει το αύριο. Ερωτήματα σχετικά με την εργασία, τον έρωτα, την υγεία μας απασχολούν όλους.

Το "ρίξιμο των χαρτιών" είναι από τις πιο αγαπημένες μεθόδους των ερωτευμένων όλου του κόσμου, από καταβολής κόσμου! Εδώ μπορείτε να το κάνετε... ηλεκτρονικά!!! ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


Πρόβλεψη μέλλοντος με χαρτιά και ζώδια 

Ό,τι πιο πρωτοποριακό στο χώρο των προβλέψεων!!! Ρίχνετε τα χαρτιά, και συνδυάζετε και τις ζωδιακές σας προβλέψεις. Σίγουρη επιτυχία και αρκετές ώρες ενδοσκόπησης.


Χειρομαντεία

Άλλος ένας τρόπος να δείτε κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σας, του συντρόφου σας ή των φίλων σας. Γίνετε εξπέρ και εκπλήξτε την παρέα σας μελετώντας τις γραμμές του χεριού τους και προβλέποντας το μέλλον ή ακόμη και το ...παρελθόν τους!


Κουίζ: Πόσο ταιριάζετε;  

Όλοι οι άνθρωποι, σε κάποια στιγμή της ζωής τους αναρωτιούνται αν αυτός με τον οποίο είναι μαζί, είναι το κατάλληλο πρόσωπο που θα τους οδηγήσει στην ευτυχία. Με αυτό το μικρό τεστάκι μπορείτε τώρα να διαπιστώσετε αν το ταίρι σας είναι όντως αυτό που σας αξίζει. Επιλέξτε με προσοχή τις απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα και μόλις τελειώσετε πατήστε το αντίστοιχο πλήκτρο στο τέλος της σελίδας για να δείτε πόσο ταιριάζετε. Καλά αποτελέσματα!


Πότε πέφτει το Πάσχα στα επόμενα 500 χρόνια;


Παίξτε κρεμάλα στα ελληνικά, με μια βάση δεδομένων από 600 λέξεις και πάνω από 200 συνδυασμούς χιουμοριστικών μηνυμάτων αλληλεπίδρασης!


Υπολογίστε την πραγματική σας ηλικία

Περιγράψτε τις καθημερινές σας συνήθειες και βρείτε πόσα χρόνια θα ζήσετε και πόσο χρονών είστε πραγματικά!


Υπολογισμός Κατανάλωσης Υγρών Καυσίμων

Όταν ξεκίνησα να φτιάχνω αυτό το προγραμματάκι, ήθελα να μου βγάζει πόσο έπρεπε να πληρώνει κάθε μετρητής της αυτόνομης θέρμανσης που είχα στο σπίτι. Τελικά εξελίχθηκε σε ...πρόγραμμα πρόβλεψης, καθώς τώρα πια υπολογίζει πόσο πετρέλαιο θα χρειαστώ μέχρι το τέλος της χρονιάς, πόσο θα μου κοστίσει κτλ. Εσείς που μένετε σε πεδινές περιοχές, ή στην Κρήτη, να δείτε τι τραβάμε εμείς οι ορεσίβιοι κάθε χειμώνα! Μια περιουσία θέλουμε για πετρέλαιο...


Υπολογισμός κατανάλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών

Πόσοι και πόσοι από μας δεν αναρωτήθηκαν για το ύψος της κατανάλωσης ενός θερμαντικού ηλεκτρικού σώματος, ή για το "πόσο καίει ο θερμοσίφωνας". Επειδή κι εγώ είμαι ένας από αυτούς, έψαξα τις προάλλες να βρω λύση στο διαδίκτυο, αλλά αντί γι' αυτό έπεσα πάνω σε πίνακες και μαθηματικούς τύπους που κάθε άλλο παρά έκαναν τη δουλειά την οποία ήθελα.

Έβαλα λοιπόν μπροστά τη φαντασία μου και τις... προγραμματιστικές μου γνώσεις και σκάρωσα αυτό το προγραμματάκι.


Υπολογισμός λογαριασμού ρεύματος βάσει μέτρησης

Το μεγαλύτερο ερώτημα της εποχής μας δεν αφορά στο νόημα της ύπαρξής μας ούτε στον λαβύρινθο των των διαπροσωπικών σχέσεων. Το μεγαλύτερο ερώτημα της εποχής μας είναι "Τι είναι επιτέλους οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις της ΔΕΗ, και γιατί πληρώνω τόσο φουσκωμένους λογαριασμούς;"!!!

Με στόχο την απάντηση σε αυτή τη βαθυστόχαστη αναζήτηση, έφτιαξα αυτή την εφαρμογή. Αυτό που κάνει είναι να παίρνει κάποια σταθερά δεδομένα (όπως οι μετρήσεις του ρολογιού της ΔΕΗ και κάποια ακόμα) και να εκδίδει έναν "λογαριασμό", ακριβώς με το μηχανισμό που το κάνει η ίδια η ΔΕΗ.


Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών & Δημιουργία Μηχανογραφικού

Ένα μοναδικό πρόγραμμα για να σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά όταν φτιάξετε το Μηχανογραφικό σας. Ταξινομεί τις σχολές ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, την απόσταση από την πόλη που μένετε και ένα σωρό άλλες παραμέτρους. Μπορείτε να απορρίψετε όσες σχολές δεν σας αρέσουν και να αναδιατάξετε τον πίνακα, έτσι ώστε όταν μπείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου για να το καταθέσετε να είστε πανέτοιμοι!


Μάθετε τα σήματα Μορς.

Παρακολουθούσατε κάποτε τον Μαγκάιβερ; Θαυμάζετε αυτούς τους ήρωες των ταινιών που ξέροντας τον κώδικα Μορς καταφέρνουν να σώσουν τους συνεπιβάτες τους στο αεροπλάνο που έπεσε σε ένα ακατοίκητο νησί; Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον που βρίσκεται στο απέναντι βουνό; Τώρα έχετε την ευκαιρία. Σε ένα μισάωρο θα έχετε γίνει εξπέρ! Απλά οπλιστείτε με λίγη υπομονή, διαβάστε προσεκτικά και όλα θα βρίσκονται στην άκρη του χεριού σας!


ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΪΤ

Αυτό το σάιτ χρησιμοποιεί Κώδικα Καταγραφής (ΚωΚ ή cookies) κυρίως για την προβολή διαφημίσεων από την Google - Μάθετε περισσότερα...