Χαρτομαντεία και ρίξιμο χαρτιών. Τι προβλέπει το μέλλον;

Ακούστε και λίγη ρομαντική μουσική όση ώρα διαβάζετε την πρόβλεψή σας, για να γίνονται πιο θετικές οι συμπαντικές επιδράσεις!

Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε να ξέρει τι κρύβει το μέλλον; Επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπους να ανακαλύψουν τι κρύβει το αύριο. Ερωτήματα σχετικά με την εργασία, τον έρωτα, το άγνωστο, μας απασχολούν όλους.

Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι την τύχη μας την ορίζουμε οι ίδιοι. Εντούτοις, μερικές φορές χρειάζεται ένα μικρό σπρώξιμο από κάποιον, χρειάζεται ένα έναυσμα για να προχωρήσουμε ή να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά.

Το "ρίξιμο των χαρτιών" είναι από τις πιο αγαπημένες μεθόδους των ερωτευμένων όλου του κόσμου, από καταβολής κόσμου! Επίσης έχουν γεμίσει ατελείωτες ώρες ανθρώπων που είναι άνεργοι, ανθρώπων που αγωνιούν για το αύριο.

Σερφάροντας τυχαία μια μέρα έπεσα σε ένα σάιτ που είχε ερμηνείες με το τι σημαίνει το κάθε χαρτί της τράπουλας. Καθώς εκείνη την περίοδο με απασχολούσε και ο τρόπος λειτουργίας της μηχανής παραγωγής τυχαίων αριθμών με κώδικα javascript, το πράγμα ήρθε κι έδεσε! Προέκυψε αυτό το παιχνιδάκι που όσες φορές και να το έπαιξα, πάντα κάτι είχε να μου πει...

Δοκιμάστε κι εσείς την τύχη σας, προσέχοντας το εξής: Όταν θα διαβάζετε την πρόβλεψη, θα συναντήσετε πολλά διαζευκτικά "ή". Αυτό σημαίνει ότι ισχύει μόνο η μία από τις προτάσεις που παρουσιάζονται. Δηλαδή, αν διαβάσετε ότι υπάρχει πιθανότητα "να υπάρξει μια ατυχία, ή κάποιες επιχειρηματικές / οικονομικές ανησυχίες ή να δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις", αυτό πρέπει να ερμηνευθεί ανάλογα με το τι σας απασχολεί. Δηλαδή μπορεί να συμβεί ένα από τα τρία: ή να υπάρξει μια ατυχία, ή ένα οικονομικό πρόβλημα ή να σας δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν μπορεί να συμβούν ΚΑΙ τα τρία!!!

Για να γίνει πιο ενδιαφέρον το πράγμα επιλέξτε πρώτα μια κατηγορία για την οποία θα γίνει η πρόβλεψη. Στη συνέχεια γράψτε μια επιθυμία σας. π.χ γράψτε "θα ήθελα να κερδίσω το λαχείο" ή... "θα ήθελα να βγω με το Δημήτρη".

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.

Στη συνέχει πατήστε το πλήκτρο που γράφει "ρίξιμο χαρτιών" και αρχίστε το διάβασμα. Χρειάζεται προσοχή, και πολλή ενδοσκόπηση. Αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο για διασκέδαση και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δεν πρέπει να αποτελέσει οδηγό για να πάρει κανείς αποφάσεις με βάση τις προτάσεις ενός άψυχου μηχανήματος!!!

 

Ρίξτε τα χαρτιά και μετακινηθείτε παρακάτω για να δείτε τα αποτελέσματα

Παρελθόν

Παρόν

Άμεσο μέλλον

Έκτακτα Γεγονότα

Περιβάλλον

Εμπόδια

Έκβαση

 

Χώρος εμφάνισης αποτελεσμάτων

Διαδώστε το!

Pin it

 
 
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΪΤ


Βιβλιογραφική αναφορά: Παρούτσας, Δ., Κ., (2018), 


Διαδώστε το!

Pin it

Αυτό το σάιτ χρησιμοποιεί cookies - Μάθετε περισσότερα... | Επισκέψεις από 1-1-2005:

Διαδώστε το!

Pin it