Ετήσια πρόβλεψη για τους επόμενους 12 μήνες

Σ' αυτό το παιχνίδι συνδυάζονται οι αστρολογικές προβλέψεις  με τις προβλέψεις της χαρτομαντείας και το αποτέλεσμα φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο τρόπος ριξίματος που χρησιμοποιείται εδώ είναι ο λεγόμενος "Ουράνιος Κύκλος". Διαβάστε πώς γίνεται παρακάτω και μετά "ρίξτε τα χαρτιά".

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Ο Ουράνιος Κύκλος, που ονομάζεται επίσης και «τροχός του έτους», είναι μια μέθοδος που συνίσταται σε όσους θέλουν να μάθουν τις γενικές κατευθύνσεις των δώδεκα επόμενων μηνών. Αφού ανακατέψουμε και κόψουμε, διαλέγουμε δεκατρία φύλλα. Τα πρώτα δώδεκα τα τοποθετούμε σε διάταξη ρολογιού, αρχίζοντας από τη θέση της ώρας 1 και συνεχίζοντας κατά την φορά των δεικτών. Το δέκατο τρίτο φύλλο τα τοποθετούμε στο κέντρο του κύκλου.

Αυτό το φύλλο το διαβάζουμε πρώτο γιατί το σύμβολό του μας δείχνει την κυρίαρχη τάση των προσεχών δώδεκα μηνών. Για παράδειγμα το μπαστούνι σημαίνει ότι θα απασχολήσουν τον ενδιαφερόμενο κυρίως πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα, το καρό δείχνει ότι θα τον απασχολήσουν οικονομικά και κοινωνικά, η κούπα ευνοεί τις αισθηματικές και τις ερωτικές υποθέσεις και το σπαθί προοιωνίζει μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και αλλαγές.

Τα υπόλοιπα δώδεκα φύλλα αντιπροσωπεύουν το καθένα από ένα μήνα του χρόνου και διαβάζονται με την φορά των δεικτών του ρολογιού. Το πρώτο φύλλο που βρίσκεται στην θέση ένα του ρολογιού αντιπροσωπεύει τον τρέχοντα μήνα και δείχνει την τάση που επικρατεί εκείνη την στιγμή στη ζωή του ενδιαφερόμενου. Το δεύτερο φύλλο αφορά τον αμέσως επόμενο μήνα, το τρίτο το μεθεπόμενο κοκ.

Στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο που γράφει "ρίξιμο χαρτιών" και αρχίστε το διάβασμα. Χρειάζεται προσοχή, και πολλή ενδοσκόπηση. Αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο για διασκέδαση και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δεν πρέπει να αποτελέσει οδηγό για να πάρει κανείς αποφάσεις με βάση τις προτάσεις ενός άψυχου μηχανήματος!!!

Ακούστε και λίγη ρομαντική μουσική όση ώρα διαβάζετε την πρόβλεψη για να γίνονται πιο θετικές οι συμπαντικές επιδράσεις!

Για να συνδυάσουμε τα χαρτιά με τις ζωδιακές προβλέψεις, παρακαλώ δώστε εδώ την ημερομηνία γέννησης τη δική σας, ή του ατόμου για το οποίο θέλετε την πρόβλεψη:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

 

   
   

 

Ρίξτε τα χαρτιά και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τα αποτελέσματα

Χώρος εμφάνισης αποτελεσμάτων

 
 
 
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΪΤ


Βιβλιογραφική αναφορά: Παρούτσας, Δ., Κ., (2018), 


Αυτό το σάιτ χρησιμοποιεί cookies - Μάθετε περισσότερα... | Επισκέψεις από 1-1-2005: