Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις τον εαυτό σου!!!

 

Όλοι μας έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Αυτά άλλες φορές μας κάνουν να αποδίδουμε καλύτερα και άλλες χειρότερα.

Στην πραγματικότητα,  οι ηγετικές μας ικανότητες και η αποτελεσματικότητά μας, καθορίζονται από τον τρόπο με τον οποίο "κουμπώνει" ο χαρακτήρας μας με τις διάφορες καταστάσεις.

Δηλαδή, όσο πιο πολύ ταιριάζουν οι ικανότητες και τα ταλέντα μας με μια κατάσταση, τόσο καλύτερα θα την αντιμετωπίσουμε! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε κάποια περίπτωση να φερθούμε δειλά και ανόητα και σε κάποια άλλη, παρόμοια περίσταση, να αποδειχθούμε ήρωες και πανέξυπνοι. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί οι συνθήκες να είναι ίδιες, εμείς όμως έχουμε πλέον εμπειρία.

Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε από πριν πώς θα αντιδράσουμε εμείς αλλά και οι άλλοι γύρω μας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, γιατί τότε θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε, να εξυπηρετήσουμε, να επηρεάσουμε και να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους γύρω μας. Δηλαδή, όσο περισσότερα γνωρίζουμε για τον εαυτό μας, τόσο καλύτερα μπορούμε να προδικάσουμε τη συμπεριφορά μας, με αποτέλεσμα να τα καταφέρουμε καλύτερα την επόμενη φορά.

Το ΔΙΣΚόγραμμα είναι ένα ψυχομετρικό εργαλείο που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις όχι μόνο πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου, αλλά και ποια γνώμη έχουν οι άλλοι για σένα!. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα εντοπίσεις τις πιο κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου. Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς καθώς κάποιες από αυτές θα είναι διαφορετικότερες από ό,τι πίστευες ως τώρα!

Τέλος, αυτό το εργαλείο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς και γιατί οι άνθρωποι συμπεριφέρονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Οι ερωτήσεις πρέπει να απαντηθούν σε 10 λεπτά περίπου. Μην χρονοτριβήσεις περισσότερο και μην αναλύεις με τις ώρες τις ερωτήσεις. Απλά διάλεξε αυθόρμητα αυτή που νομίζεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο και αυτή που δεν σε εκφράζει καθόλου. Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις, όλοι είμαστε διαφορετικοί και έχουμε διαφορετικά χαρίσματα τα οποία θα ανακαλύψεις αμέσως μετά.

Τα αποτελέσματα που θα πάρεις είναι πλήρη και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Υπάρχεια δυνατότητα εξαγωγής και σε pdf για να τα τυπώσεις, αν θέλεις.

Είναι ουσιώδες να τα διαβάσεις πολύ προσεκτικά. Θα χρειαστείς πολύ περισσότερο χρόνο από τα 10 λεπτά που θα κάνεις για να απαντήσεις στις ερωτήσεις, για να μελετήσεις τα αποτελέσματα.

Απάντησε προσεκτικά στις παρακάτω 24 ερωτήσεις και στη συνέχεια πάτησε το πράσινο πλήκτρο για την ανάλυση.

Δώσε τώρα τα απαραίτητα στοιχεία και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις!

 

* Όλο το θεωρητικό υπόβαθρο και η επιστημονική θεωρία παρουσιάζεται μαζί με τα αποτελέσματα του προφίλ σου

 

ΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ονοματεπώνυμο:

Mail:

Φύλο :

Ημ. Γέννησης:

 

 

ΙΣΧΥΕΙ
ΠΟΛΥ

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
ΚΑΘΟΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό το σάιτ χρησιμοποιεί Κώδικα Καταγραφής (ΚωΚ ή cookies) κυρίως για την προβολή διαφημίσεων από την Google - Μάθετε περισσότερα...