Επιμέλεια Ιστοχώρου: Διον. Κ. Παρούτσας

 
 

 
 

ΑρχικήΕπικοινωνία | Ταυτότητα | Πλοήγηση| Downloads

 
     
   
 

 
Διάφορα τεστ

Εισαγωγή

Τεστ ευφυΐας για ενήλικες

Τεστ ευφυίας για παιδιά

Τεστ ευφυΐας με σχήματα

Τεστ προσωπικότητας

Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Τεστ προσωπικότητας Χόλαντ

Παιχνίδια

Κρεμάλα

Κουίζ

Βιολογική ηλικία και προσδόκιμο ζωής

Κουίζ: Πού οδηγεί η σχέση σας;

Προβλέψεις

Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον

Πρόβλεψη με χαρτιά και ζώδια

Χειρομαντεία

Αριθμολογία

Προγράμματα

Εύρεση Πάσχα

Μάθετε τον κώδικα Μορς

Υπολογισμός κατανάλωσης πετρελαίου

Υπολογισμός κατανάλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών

Υπολογισμός προϋπηρεσίας ωρομισθίων

Υπολογισμός Κανονικής Προϋπηρεσίας

Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών & Δημιουργία Μηχανογραφικού

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ

Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε να ξέρει τι κρύβει το μέλλον; Επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπους να ανακαλύψουν τι κρύβει το αύριο. Ερωτήματα σχετικά με την εργασία, τον έρωτα, την υγεία μας απασχολούν όλους.

Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι την τύχη μας την ορίζουμε οι ίδιοι. Εντούτοις, μερικές φορές χρειάζεται ένα μικρό σπρώξιμο από κάποιον, χρειάζεται ένα έναυσμα για να προχωρήσουμε ή να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά.

Το "ρίξιμο των χαρτιών" είναι από τις πιο αγαπημένες μεθόδους των ερωτευμένων όλου του κόσμου, από καταβολής κόσμου! Επίσης έχουν γεμίσει ατελείωτες ώρες ανθρώπων που είναι άνεργοι, ανθρώπων που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου.

Σ' αυτό το παιχνίδι έκανα μια προσπάθεια να συνδυάσω τις αστρολογικές προβλέψεις που βρήκα σε ένα άλλο σάιτ με τις προβλέψεις της χαρτομαντείας.  Το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι πολύ καλό, για όποιον πιστεύει σ' αυτά...

Ο τρόπος ριξίματος που χρησιμοποιώ εδώ είναι ο λεγόμενος "Ουράνιος Κύκλος". Διαβάστε πώς γίνεται παρακάτω και μετά "ρίξτε τα χαρτιά".

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό το πρόγραμμα προτείνετέ το ή μοιραστείτε το και με τους φίλους σας


 

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!

Διον. Παρούτσας

Ο Ουράνιος Κύκλος, που ονομάζεται επίσης και «τροχός του έτους», είναι μια μέθοδος που συνίσταται σε όσους θέλουν να μάθουν τις γενικές κατευθύνσεις των δώδεκα επόμενων μηνών. Αφού ανακατέψουμε και κόψουμε, διαλέγουμε δεκατρία φύλλα. Τα πρώτα δώδεκα τα τοποθετούμε σε διάταξη ρολογιού, αρχίζοντας από τη θέση της ώρας 1 και συνεχίζοντας κατά την φορά των δεικτών. Το δέκατο τρίτο φύλλο τα τοποθετούμε στο κέντρο του κύκλου.

Αυτό το φύλλο το διαβάζουμε πρώτο γιατί το σύμβολό του μας δείχνει την κυρίαρχη τάση των προσεχών δώδεκα μηνών. Για παράδειγμα το μπαστούνι σημαίνει ότι θα απασχολήσουν τον ενδιαφερόμενο κυρίως πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα, το καρό δείχνει ότι θα τον απασχολήσουν οικονομικά και κοινωνικά, η κούπα ευνοεί τις αισθηματικές και τις ερωτικές υποθέσεις και το σπαθί προοιωνίζει μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και αλλαγές.

Τα υπόλοιπα δώδεκα φύλλα αντιπροσωπεύουν το καθένα από ένα μήνα του χρόνου και διαβάζονται με την φορά των δεικτών του ρολογιού. Το πρώτο φύλλο που βρίσκεται στην θέση ένα του ρολογιού αντιπροσωπεύει τον τρέχοντα μήνα και δείχνει την τάση που επικρατεί εκείνη την στιγμή στη ζωή του ενδιαφερόμενου. Το δεύτερο φύλλο αφορά τον αμέσως επόμενο μήνα, το τρίτο το μεθεπόμενο κοκ.

Στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο που γράφει "ρίξιμο χαρτιών" και αρχίστε το διάβασμα. Χρειάζεται προσοχή, και πολλή ενδοσκόπηση. Αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο για διασκέδαση και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δεν πρέπει να αποτελέσει οδηγό για να πάρει κανείς αποφάσεις με βάση τις προτάσεις ενός άψυχου μηχανήματος!!! 

 
     
     
 

Για να συνδυάσουμε τα χαρτιά με τις ζωδιακές προβλέψεις, παρακαλώ δώστε εδώ την ημερομηνία γέννησης τη δική σας, ή του ατόμου για το οποίο θέλετε την πρόβλεψη:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:
Ημ/νία   Μήνας:

 


   
   
       

 
 
 
     
 
 

ΧΩΡΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 
 
 
 

 Αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και εδώ: Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον

 
     
 

 
     
     
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΪΤ

Διάφορα τεστ κουίζ και παιχνίδια
[Εύρεση Πάσχα] [Κρεμάλα] [Πόσο έξυπνοι είστε; Θεωρία και τεστ] [Τεστ ευφυΐας με σχήματα] [Κουίζ: Πόσο ταιριάζετε;] [Τεστ προσωπικότητας] [Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού] [Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών & Δημιουργία Μηχανογραφικού] [Τεστ προσωπικότητας Χόλαντ] [Πρόγραμμα υπολογισμού κατανάλωσης υγρών καυσίμων] [Υπολογισμός κατανάλωσης ηλεκτρικών συσκευών] [Βιολογική ηλικία και προσδόκιμο ζωής] [Μάθετε τα σήματα Μορς] [Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον] [Πρόβλεψη μέλλοντος με χαρτιά και ζώδια] [Χειρομαντεία] [Αριθμολογία] [Υπολογισμός Μορίων: Ποια σχολή να διαλέξω;]
Κύριο τμήμα ιστοχώρου
[Περιεχόμενο για τους εκπαιδευτικούς και το Δημοτικό Σχολείο]
 
 
 

Επισκέψεις από 1-1-2005: