Αυτό το σάιτ χρησιμοποιεί Κώδικα Καταγραφής (ΚωK ή cookies)  κυρίως για προβολή διαφημίσεων της Google  - Μάθετε περισσότερα...

Επιμέλεια ιστοχώρου Διον.Κ.Παρούτσας

 
 

 
 

ΑρχικήΕπικοινωνία | Ταυτότητα | Πλοήγηση| Downloads

 
     
 

 
Διάφορα τεστ

Εισαγωγή

Τεστ ευφυΐας για ενήλικες

Τεστ ευφυίας για παιδιά

Τεστ ευφυΐας με σχήματα

Τεστ προσωπικότητας

Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Τεστ προσωπικότητας Χόλαντ

Παιχνίδια

Κρεμάλα

Κουίζ

Βιολογική ηλικία και προσδόκιμο ζωής

Κουίζ: Πού οδηγεί η σχέση σας;

Προβλέψεις

Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον

Πρόβλεψη με χαρτιά και ζώδια

Χειρομαντεία

Αριθμολογία

Προγράμματα

Εύρεση Πάσχα

Μάθετε τον κώδικα Μορς

Υπολογισμός κατανάλωσης πετρελαίου

Υπολογισμός κατανάλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών

Υπολογισμός προϋπηρεσίας ωρομισθίων

Υπολογισμός Κανονικής Προϋπηρεσίας

Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών & Δημιουργία Μηχανογραφικού

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ

Δείτε παρακάτω τι σας επιφυλάσσει το μέλλον

 

Σ' αυτό το παιχνίδι συνδυάζονται οι αστρολογικές προβλέψεις  με τις προβλέψεις της χαρτομαντείας και το αποτέλεσμα φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο τρόπος ριξίματος που χρησιμοποιείται εδώ είναι ο λεγόμενος "Ουράνιος Κύκλος". Διαβάστε πώς γίνεται παρακάτω και μετά "ρίξτε τα χαρτιά".

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ Ο Ουράνιος Κύκλος, που ονομάζεται επίσης και «τροχός του έτους», είναι μια μέθοδος που συνίσταται σε όσους θέλουν να μάθουν τις γενικές κατευθύνσεις των δώδεκα επόμενων μηνών. Αφού ανακατέψουμε και κόψουμε, διαλέγουμε δεκατρία φύλλα. Τα πρώτα δώδεκα τα τοποθετούμε σε διάταξη ρολογιού, αρχίζοντας από τη θέση της ώρας 1 και συνεχίζοντας κατά την φορά των δεικτών. Το δέκατο τρίτο φύλλο τα τοποθετούμε στο κέντρο του κύκλου.

Αυτό το φύλλο το διαβάζουμε πρώτο γιατί το σύμβολό του μας δείχνει την κυρίαρχη τάση των προσεχών δώδεκα μηνών. Για παράδειγμα το μπαστούνι σημαίνει ότι θα απασχολήσουν τον ενδιαφερόμενο κυρίως πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα, το καρό δείχνει ότι θα τον απασχολήσουν οικονομικά και κοινωνικά, η κούπα ευνοεί τις αισθηματικές και τις ερωτικές υποθέσεις και το σπαθί προοιωνίζει μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και αλλαγές.

Τα υπόλοιπα δώδεκα φύλλα αντιπροσωπεύουν το καθένα από ένα μήνα του χρόνου και διαβάζονται με την φορά των δεικτών του ρολογιού. Το πρώτο φύλλο που βρίσκεται στην θέση ένα του ρολογιού αντιπροσωπεύει τον τρέχοντα μήνα και δείχνει την τάση που επικρατεί εκείνη την στιγμή στη ζωή του ενδιαφερόμενου. Το δεύτερο φύλλο αφορά τον αμέσως επόμενο μήνα, το τρίτο το μεθεπόμενο κοκ.

Στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο που γράφει "ρίξιμο χαρτιών" και αρχίστε το διάβασμα. Χρειάζεται προσοχή, και πολλή ενδοσκόπηση. Αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο για διασκέδαση και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δεν πρέπει να αποτελέσει οδηγό για να πάρει κανείς αποφάσεις με βάση τις προτάσεις ενός άψυχου μηχανήματος!!! 

 
     
     
 

 
     
     
 

Για να συνδυάσουμε τα χαρτιά με τις ζωδιακές προβλέψεις, παρακαλώ δώστε εδώ την ημερομηνία γέννησης τη δική σας, ή του ατόμου για το οποίο θέλετε την πρόβλεψη:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:
Ημ/νία   Μήνας:

 


   
   
       

 
 
 
     
 
 

ΧΩΡΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 
 
 
 

 Αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και εδώ: Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον

 
 

 
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΪΤ

Διάφορα τεστ κουίζ και παιχνίδια
[Εύρεση Πάσχα] [Κρεμάλα] [Πόσο έξυπνοι είστε; Θεωρία και τεστ] [Τεστ ευφυΐας με σχήματα] [Κουίζ: Πόσο ταιριάζετε;] [Τεστ προσωπικότητας] [Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού] [Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών & Δημιουργία Μηχανογραφικού] [Τεστ προσωπικότητας Χόλαντ] [Πρόγραμμα υπολογισμού κατανάλωσης υγρών καυσίμων] [Υπολογισμός κατανάλωσης ηλεκτρικών συσκευών] [Βιολογική ηλικία και προσδόκιμο ζωής] [Μάθετε τα σήματα Μορς] [Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον] [Πρόβλεψη μέλλοντος με χαρτιά και ζώδια] [Χειρομαντεία] [Αριθμολογία] [Υπολογισμός Μορίων: Ποια σχολή να διαλέξω;]
Κύριο τμήμα ιστοχώρου
[Περιεχόμενο για τους εκπαιδευτικούς και το Δημοτικό Σχολείο]
 
 
 

Επισκέψεις από 1-1-2005: