Αυτό το σάιτ χρησιμοποιεί Κώδικα Καταγραφής (ΚωK ή cookies)  κυρίως για προβολή διαφημίσεων της Google  - Μάθετε περισσότερα...

Επιμέλεια ιστοχώρου Διον.Κ.Παρούτσας

 
 

 
 

ΑρχικήΕπικοινωνία | Ταυτότητα | Πλοήγηση| Downloads

 
     
 

  
Διάφορα τεστ

Εισαγωγή

Τεστ ευφυΐας για ενήλικες

Τεστ ευφυίας για παιδιά

Τεστ ευφυΐας με σχήματα

Τεστ προσωπικότητας

Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Τεστ προσωπικότητας Χόλαντ

Παιχνίδια

Κρεμάλα

Κουίζ

Βιολογική ηλικία και προσδόκιμο ζωής

Κουίζ: Πού οδηγεί η σχέση σας;

Προβλέψεις

Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον

Πρόβλεψη με χαρτιά και ζώδια

Χειρομαντεία

Αριθμολογία

Προγράμματα

Εύρεση Πάσχα

Μάθετε τον κώδικα Μορς

Υπολογισμός κατανάλωσης πετρελαίου

Υπολογισμός κατανάλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών

Υπολογισμός προϋπηρεσίας ωρομισθίων

Υπολογισμός Κανονικής Προϋπηρεσίας

Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών & Δημιουργία Μηχανογραφικού

Χαρτομαντεία

 

Δείτε παρακάτω τι σας επιφυλάσσει το μέλλον

Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε να ξέρει τι κρύβει το μέλλον; Επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπους να ανακαλύψουν τι κρύβει το αύριο. Ερωτήματα σχετικά με την εργασία, τον έρωτα, την υγεία μας απασχολούν όλους.

Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι την τύχη μας την ορίζουμε οι ίδιοι. Εντούτοις, μερικές φορές χρειάζεται ένα μικρό σπρώξιμο από κάποιον, χρειάζεται ένα έναυσμα για να προχωρήσουμε ή να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά.

Το "ρίξιμο των χαρτιών" είναι από τις πιο αγαπημένες μεθόδους των ερωτευμένων όλου του κόσμου, από καταβολής κόσμου! Επίσης έχουν γεμίσει ατελείωτες ώρες ανθρώπων που είναι άνεργοι, ανθρώπων που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου.

Σερφάροντας τυχαία μια μέρα έπεσα σε ένα σάιτ που είχε ερμηνείες με το τι σημαίνει το κάθε χαρτί της τράπουλας. Καθώς εκείνη την περίοδο με απασχολούσε και ο τρόπος λειτουργίας της μηχανής παραγωγής τυχαίων αριθμών με κώδικα javascript, το πράγμα ήρθε κι έδεσε! Προέκυψε αυτό το παιχνιδάκι που όσες φορές και να το έπαιξα, πάντα κάτι είχε να μου πει...

Δοκιμάστε κι εσείς την τύχη σας, προσέχοντας το εξής: Όταν θα διαβάζετε την πρόβλεψη, θα συναντήσετε πολλά διαζευκτικά "ή". Αυτό σημαίνει ότι ισχύει μόνο η μία από τις προτάσεις που παρουσιάζονται. Δηλαδή, αν διαβάσετε ότι υπάρχει πιθανότητα "να υπάρξει μια ασθένεια, ή κάποιες επιχειρηματικές / οικονομικές ανησυχίες ή να δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις", αυτό πρέπει να ερμηνευθεί ανάλογα με το τι σας απασχολεί. Δηλαδή μπορεί να συμβεί ένα από τα τρία: ή να αρρωστήσει κάποιος, ή να υπάρξει οικονομικό πρόβλημα ή να σας δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν μπορεί να συμβούν ΚΑΙ τα τρία!!!

Για να γίνει πιο ενδιαφέρον το πράγμα επιλέξτε πρώτα μια κατηγορία για την οποία θα γίνει η πρόβλεψη. Στη συνέχεια γράψτε μια επιθυμία σας. π.χ γράψτε "θα ήθελα να κερδίσω το λαχείο" ή... "θα ήθελα να βγω με το Δημήτρη".

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.

Στη συνέχει πατήστε το πλήκτρο που γράφει "ρίξιμο χαρτιών" και αρχίστε το διάβασμα. Χρειάζεται προσοχή, και πολλή ενδοσκόπηση. Αυτό το πρόγραμμα είναι μόνο για διασκέδαση και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δεν πρέπει να αποτελέσει οδηγό για να πάρει κανείς αποφάσεις με βάση τις προτάσεις ενός άψυχου μηχανήματος!!!

Επιλέξτε κατηγορία:

Γράψε εδώ την επιθυμία σας:

Παρελθόν

Παρόν

’μεσο μέλλλον

Έκτακτα Γεγονότα

Περιβάλλον

Εμπόδια

Έκβαση

 
 
 
     
 
 

ΧΩΡΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΪΤ

Διάφορα τεστ κουίζ και παιχνίδια
[Εύρεση Πάσχα] [Κρεμάλα] [Πόσο έξυπνοι είστε; Θεωρία και τεστ] [Τεστ ευφυΐας με σχήματα] [Κουίζ: Πόσο ταιριάζετε;] [Τεστ προσωπικότητας] [Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού] [Υπολογισμός Μορίων Πανελλαδικών & Δημιουργία Μηχανογραφικού] [Τεστ προσωπικότητας Χόλαντ] [Πρόγραμμα υπολογισμού κατανάλωσης υγρών καυσίμων] [Υπολογισμός κατανάλωσης ηλεκτρικών συσκευών] [Βιολογική ηλικία και προσδόκιμο ζωής] [Μάθετε τα σήματα Μορς] [Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον] [Πρόβλεψη μέλλοντος με χαρτιά και ζώδια] [Χειρομαντεία] [Αριθμολογία] [Υπολογισμός Μορίων: Ποια σχολή να διαλέξω;]
Κύριο τμήμα ιστοχώρου
[Περιεχόμενο για τους εκπαιδευτικούς και το Δημοτικό Σχολείο]
 
 
 

Επισκέψεις από 1-1-2005: