Υπολογισμός κανονικής προϋπηρεσίας

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL: Υπολογισμός Προϋπηρεσίας.xls

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1. Αν θέλετε να βρείτε πόση προϋπηρεσία έχετε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να η λύση! Απλά δηλώστε το πότε διοριστήκατε και πότε απολυθήκατε και θα έχετε -ως εκ θαύματος- την προϋπηρεσία σας σε έτη, μήνες και μέρες. Ρε τι σου είναι η τεχνολογία...

2. Το πρόγραμμα φτιάχτηκε στο Excel, το έσωσα "ως ιστοσελίδα", τσεκάροντας το κουτάκι "Προσθήκη αλληλεπίδρασης". Μετά φόρτωσα τη σελίδα στο "Front Page", έκανα λίγες ρυθμίσεις στο αντικείμενο για να βγάλω το ενσωματωμένο μενού και τις μπάρες που είχε και το αντέγραψα με copy - paste σε μια μορφοποιημένη δική μου σελίδα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημοσιεύει κανείς online αρχεία του Excel που περιέχουν τύπους και αναφορές σε κελιά.

4. Προσοχή όμως!!! Αυτό το πρόγραμμα δουλεύει online μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer της Microsoft. Αν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης διαφορετικής εταιρείας δεν θα μπορέσετε να το τρέξετε.

Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ : Υπολογισμός Προϋπηρεσίας.xls

 

Για να χρησιμοποιήσετε αλληλεπιδραστικά αυτήν την ιστοσελίδα, πρέπει να διαθέτετε το Microsoft® Internet Explorer 5.01 Service Pack 2 (SP2) ή νεότερη έκδοση και τα Microsoft Office 2003 Web Components.

Ανατρέξτε στην τοποθεσία του Microsoft Office στο Web για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό το σάιτ χρησιμοποιεί Κώδικα Καταγραφής (ΚωΚ ή cookies) κυρίως για την προβολή διαφημίσεων από την Google - Μάθετε περισσότερα...